VvE Schoonmaakdiensten

Maak gebruik van onze VvE schoonmaakdiensten

Pharion dienstverlening biedt VvE schoonmaakdiensten aan kleinschalige en grootschalige VvE’s. De schoonmaakdiensten die we leveren aan VvE’s zijn glas bewassing, schoonmaak van portieken, schoonmaak van galerijen en huismeesterschap.

Wat Pharion dienstverlening voor jouw VvE kan betekenen

Een fris en fijn gevoel bij thuiskomst en een representatieve uitstraling voor bezoekers.

Dat is wat je wil en dat is precies ook wat wij willen bereiken met onze schoonmaakdienst. Onze ervaring is dat je dit met een goed schoonmaakschema bereikt. Wij stellen in overleg met de VvE een schoonmaakschema op, waarbij alle schoonmaakpunten op de juiste tijd worden aangepakt.

Sommige portieken wil je zo snel mogelijk uit en dat is een “no go” voor een ruimte waar Pharion dienstverlening VvE schoonmaakdiensten aan verleend. Een kletspraatje met je buurman wil je wel in een schoon portiek kunnen voeren en terecht!! Door een goede onderlinge communicatie met de VvE kunnen wij een schone entree leveren, waarbij je een fijn gevoel krijgt bij binnenkomst.

Naast een fijne sfeer bij thuiskomst, is het ook ons doel bij te dragen aan het tijdig constateren van problemen en gebreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting en sloten die gerepareerd moeten worden. Tijdens elke schoonmaakronde wordt er aandacht besteedt aan zulke problemen. Wordt er een probleem geconstateerd dan wordt dit doorgegeven aan de contactpersoon.   

Zoals al eerder gezegd draagt een goede onderlinge communicatie bij tot de kwaliteit van de schoonmaakdienst, die wij kunnen leveren aan de VvE. Daarom horen wij graag wat er van ons verwacht wordt en hoe we onze dienstverlening  beter op je kunnen aanpassen. Om dit te bereiken ontvang je halfjaarlijks een review formulier en vind er jaarlijks een 1 op 1 gesprek plaats met de contactpersoon van de VvE om pijnpunten aan te pakken, zodat we onze dienst aan de behoefte van de VvE kunnen aan passen. Ook worden er regelmatig schoonmaak controle checks uitgevoerd om aandachtspunten te signaleren en aan te pakken.

over schoonmaakbedrijf pharion dienstverlening

Kort samengevat

voordelen

Vast aanspreekpunt

Optimale communicatie

Rondes die gelopen worden om gebreken te signaleren

Diensten

Regulier Schoonmaakonderhoud

Glas bewassing

Beheer

Schoonmaak Parkeergarages

Hogedrukreiniging

Huismeesterschap