VASTGOED

Van het schoon opleveren van strak gerenoveerde panden worden wij pas echt enthousiast. Wij zorgen ervoor dat uw appartement of woning van plafond tot vloer schoon wordt opgeleverd. Dit draagt bij tot een snelle en overzichtelijke verkoop.

Hiernaast wilt u als aannemer of projectontwikkelaar natuurlijk ook gewoon goed werk afleveren bij de koper, door deze schoonmaakmethode dragen we bij aan de representativiteit van het te verkopen object en bereiken we precies dit doel.

VLOER

Nadat de Bouwlieden zijn geweest maakt Pharion Dienstverlening het af!!

Een nieuw mooi vloertje in uw pand, deze wilt u natuurlijk goed tot zijn recht laten komen. Met onze schoonmaak behaal je precies dit doel. Wij weten dat voorzichtigheid van groot belang is tijdens de schoonmaak en nemen geduldig de tijd om uw vloer die strakke uitstraling te geven die het verdient. Nadat we klaar zijn met de schoonmaak is het doel dat uw vloer er zo uitziet als op de getoonde foto’s. Strak en schoon

verkoop schoon vloer

SANITAIR

Na een renovatie wordt een pand vaak oppervlakkig schoon opgeleverd, waardoor er bouwstof, kitlagen en overtollig cement achterblijft op de tegels in de badkamer en toilet. Tijdens de schoonmaak van een badkamer en toilet na een verbouwing, leggen wij de focus op het verwijderen van stof, kit-lagen en overtollig cement. Na de schoonmaak kunt u verwachten dat de tegels en het sanitair er strak en schoon bij hangen.

badkamer schoonmaak reiniging

KEUKEN

De keuken is in een gerenoveerde woning natuurlijk vaak de eye-catcher bij binnenkomst. Het keukenblad is waarschijnlijk het eerste object waar een koper met zijn hand overheen gaat. Dat moet dan natuurlijk schoon aanvoelen.

Tijdens de schoonmaak zorgen wij ervoor dat het bouwfolie van de keukenkasten wordt afgehaald, zodat de keukendeuren van de keuken meteen zeggen “Buy me”. Ook worden alle kasten van binnen en buiten schoongemaakt. En bij de schoonmaak wordt ook de afzuigkap schoongemaakt waarbij natuurlijk vingertasten worden verwijderd.

keuken schoon gemaakt

MAAK GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN

Hebben we hetzelfde doel, namelijk uw pand van plafond tot vloer strak en schoon? Neem dan contact met ons op.